lunes, agosto 07, 2006

Una nit a casa del tiet

Aquesta nit he dormit a casa del tiet, una casa bastant gran i amb els seus detallets. El millor de la casa és el bany i els lavabos. Lavabos d'aquells automàtics, que quan entres s'encen el llum s'obre la tapa, quan acabes tira la cadena, i si seus sents els ocellets fer piu piu a una grabacio que te ficada el lavabo. L'aixeta per rentarte les mans s'encen sola quan poses les mans a sota, i un feix de llum blava te les il·lumina. L'habitacio on he dormit és la dels convidats, estil europeu, és a dir no es dorm al terra. Ja fa dues setmanes que no dormia a un lloc més elevat de 10 cm, i no hi estava acostumat, però amb l'aire acondicionat he dormit bastant bé.
La sala on es menja la van començar a construir per la taula, és a dir van plantar la taula, i despres van fer els fonaments i de més al voltant. La pantalla plana penjant del sostre és bastant agradable a la vista, i la cadira de massatges és agradable al tacte.
La banyera és bastant gran, i fa bombolletes, pots regular la temperatura de l'aigua amb un botonet, que escalfa l'aigua o la mante a la temperatura que vols, la llum ambient també es regula amb un botonet al costat de la banyera. El que em va fer més gràcia és la dutxa, te una dutxa normal, i una dutxa molt curiosa, consisteix en un mirall, i al voltant del mirall tot ple de foradets, per on surt aigua, és bastant útil, però acaba agoviant! Un cop t'has acabat de dutxar, fiques la roba per un forat que hi ha a la paret, i va a parar al cubell de la roba bruta, cubell que al japo, encara, generalment, "només veuen les dones". A l'altra banda hi ha la sala de la rentadora i l'assecadora, totes dues màquines immenses. Les vistes que hi ha desde la dutxa també són bastant relaxants.
L'aigua de la dutxa està desmineralitzada, de manera que el cabell queda super llis. També cuinen amb aigua desmineralitzada i els utensilis de cuina duren molt més.
Bé em vaig dedicar a comptar els aires acondicionats, i resulta que n'hi ha 15, gairebé un per cada habitació, però és que en una casa tant gran i sense aire no s'hi podria viure a l'estiu...

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Qui es veu a la duxa ets tu? ja podries haver fet la foto sense tovallola xD. :)

Anónimo dijo...

"La pantalla plana penjant del sostre és bastant agradable a la vista, i lla cadira de masatges al tacte". Com t'agrada fardar!

Quina Tº fa al japo? es un clima tropical?

Anónimo dijo...

Jaja seria fardar si fos meu xD El clima del japo és horrorós a l'estiu, és una temperatura de 35 graus amb una humitat gairebé del 100%! I això entre les muntanyes que és on sóc jo! Però a Tokyo encara és pitjor! I a sobre les sortides d'aire acondicionat eleven 2 graus la temperatura real!
A tokyo un cop surts de la dutxa no saps si estàs assecant l'aigua o que estas suant i t'estas assecant la suor...

Anónimo dijo...

uafff! q mal! si fA no fa a denia tb fa una tº molt semblant...