lunes, julio 31, 2006

Yakiniku-ya Royal (焼肉屋ローヤル)



Fins fa 150 anys, al Japó no es menjaven animals de 4 potes, perquè el budisme els considerava de la mateixa familia que els éssers humans. Només menjaven ocells, i peix.
Mentre els Japonesos es morien de gana menjant allò, i tenien superpoblacio de vaques i porcs, els Koreans ja teníen el costum de menjar-s'ho tot, fregit. I va ser fa 50 anys aproximadament quan el concepte de Restaurant Yakiniku es va posar de moda, i encara és un tipus de restaurant molt famós vagis on vagis del Japó, i fins i tot és molt possible que hi hagi algun episodi del Shin Chan dedicat a aixo.
El concepte és molt simple. És un restaurant on al mig de la taula hi ha una reixa i carbo cremant, tu demanes la carn, i te la porten crua, i te la cuines tu, així de fàcil.
Ahir vam anar a un Yakiniku que es diu Royal, el cartell que l'anuncia s'intueix a bastants metres xD. És famós a la zona per ser el de carn més toveta i bona. L'edifici en si també és bastant maco, i per la finestra sempre raja aigua, i dóna molta sensació de frescor.
Per menjar vam demanar Karubi, Ro-su, i la meva cosina Tan (llengua de vaca!!). Per acabar de pair-ho tot vaig demanar un Ochazuke (z = s sonora), que consiteix en ficar te calent sobre l'arròs.